Holos Coaching Praktijk

Terug naar jezelf

Wie ben ik?

Mijn naam is Wilma Kuijper

Ik heb ruim 15 jaar als cluster persoonlijk begeleider in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Gezinnen en mensen individueel begeleid. Jongeren & ouderen. 

De methodieken waar mee ik bekend ben vanuit mijn HBO opleiding SPB, HBO Life Coaching en mijn werkervaring gebruik ik in mijn praktijk.

Daarnaast heb ik de opleiding Middle Management Zorg en Welzijn, Reiki, Regressie therapie en diverse beroepsgerichte certificaten behaald die een aanvulling zijn in mijn werk.

Maar beide voeten goed in de grond. Dit is mijn visie, gewoon goed geaard blijven. 

Gedegen kennis en opleidingen, maar zeer zeker ervaring in de gezondheidszorg, vindt ik heel belangrijk.

Het heeft dan ook heel wat jaren geduurd voordat ik zelf zover was om een praktijk op te zetten.  Zeker nu er zoveel coaching praktijken en coaches in allerlei vormen bestaan. 

Ik ben mij ervan bewust dat je niet "even" een ander probeert te helpen.  Samen werking met jouw behandelend arts, psycholoog of andere zorgverleners, als dat gewenst is.  Vanuit mijn 15 jaar werkervaring in de gezondheidszorg was deze manier van werken heel normaal. 

Daar ik graag een praktijk wilde met een holistische visie, ben ik begonnen met Holos Coaching en Natuurgeneeskundig praktijk.  


Curriculum

Erkend Paramedisch natuurgeneeskundig therapeut

HBO gediplomeerd Sociaal Pedagogische Begeleiding, met 15 jaar werkervaring

HBO Life coaching 

Middle Management Zorg & Welzijn

Regressie therapie

Reiki, Energetische healing

E-mail:   info@holoscoaching.nl

Telefoon: 06-41975640

Aalsmeerderdijk 269 

1436 BD Aalsmeerderbrug

 

1142